Anico Kft. (Anico-készházak)
Az Anico Kft. 1991 óta van jelen a magyar piacon. Dinamikusan fejlõdõ cég. Tevékenységi köréhez tartozik 2003 óta könnyûszerkezetes lakóépületek tervezése, gyártása, szerkezet- és kulcsrakész kivitelezése érvényes Engedélyezési építési terv alapján. Az Anico Kft. rendelkezik ÉME engedéllyel (A-459/4/2002). Tagjai az Építõipari Vállalkozók Országos Szövetség Könnyûszerkezet-építõ Tagozatának, rendelkezik MAKÉSZ emblémával, érvényes ISO 9001 tanúsítvánnyal és jelenleg a készház piacon egyedül az Anico Kft. rendelkezik Magyar Termék védjeggyel. www.anico-keszhazak.hu
 
Woodwill Faház Kft.
A WOODWILL FAHÁZ KFT. 2003 óta építi finn rönk-és gerendaházait. Referenciáink között szauna épülettõl többszintes családi házig minden épülettípus megtalálható. Agilis, lelkes faipari mérnökökbõl álló csapatunk magas szintû szakmai felkészültséggel és gyakorlati tapasztalattal áll Ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk arra szövetkezett, hogy Megrendelõink, kivitelezõi tevékenységünkkel és kapcsolódó szolgáltatásainkkal egyaránt elégedettek legyenek. Az építkezés nem teher többé!
Finnországi Partnerünk az egyik legnagyobb finn faházgyártó, több évtizedes nagyüzemi gyártási referenciákkal rendelkezik. Számítógéppel vezérelt, korszerû gépparkkal, folyamatos minõségi kontroll mellett elégíti ki a világ számos országából érkezõ igényeket. Folyamatos fejlesztéseinek eredményeként a legfejlettebb technológiával termel. Az így elõregyártott gerendákból összeépített házak garantáltan kiemelkedõ minõségûek.
Vállalkozásunk az ÉVOSZ Könnyûszerkezetépítõ Tagozatának állandó tagja, MAKÉSZ-védjeggyel rendelkezik.

www.woodwill.hu
 
G-art photography Kft.
....hogy a pillanat örökre megmaradjon!
Esküvői, családi és gyermekfotók, mind-mind az élet egyszeri és megismételhetetlen részei, de cégünk szívesen vállalja osztályképek, tablók, egyéni felvételek készítését is.
A képek minőségére garancia a professzionális fotó és fénytechnika: Canon digitális fényképezőgépek, „L”-es optikák, Microsat műtermi vakuk, vidám segítőkész csapatunk és kiváló labormunka.
Szolgáltatásainkkal készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére.
www.vargafoto.com


Magunkról
Gyerekszobafestés
Gyerekbútorok
Árak
Akciók
Ötlettár
Gyik
Elérhetőségek
Partnereink
Sitemap